LivsVeiKart

– en nettside for numerologi

BESTILL ET NUMEROLOGISK LIVSVEIKART

Står du fast på stedet hvil i livet ditt? Ønsker du å forandre retning, men er usikker på veien? Har du mistet kontakt med din indre stemme?

Et LivsVeiKart kan hjelpe deg til å komme i kontakt med sider av deg selv, som du kanskje hadde glemt eller ikke visste du hadde i deg. Et LivsVeiKart kan gi deg forslag til andre retninger som er tilgjengelig for deg, kan fortelle deg om hvilke periode du er i i livet ditt og hvilke perioder som kommer, ditt personlige år, og mye mye mer. Et LivsVeiKart kan gi deg et tilbakeblikk på livet ditt, slik at du kan se hendelser i fortiden fra et nytt perspektiv.

Et LivsVeiKart er en numerologisk analyse basert på fødselsdagen din (dag + måned + år) og på navnet ditt (fornavn, mellomnavn, etternavn).  For noen vil det være nyttig å oppgi det opprinnelige navnet sitt og det nåværende navnet sitt, det vil si det navnet man bruker idag, fordi det vil utgjøre to forskjellige vibrasjoner. Noen har skiftet navn på grunn av ekteskap, andre kan ha skiftet navn av  andre årsaker. Ditt opprinnelige navn vil være en vibrasjon du har med deg hele livet, men ditt nåværende navn er en vibrasjon som vil ha stor innflytelse på livet ditt nå.

I et numerologisk LivsVeiKart vil du finne:

Livsvei-forklaring, fødselsdag, alle tolkninger som gjelder ditt fødselsnavn (uttrykk/navntall, Vokaltall/Sjeletall, Personlighetstall, Modenhetstall , evt karmisk gjeld og karmiske lekser,  utfordringer, livsveiperiode, personlig år og analyse for det neste året med mere.

Ditt personlige LivsVeiKart blir på ca 10-30 sider og er en analyse av deg.

Et livsveikart koster 249,-, og blir sendt som pdf-dokument.

1-4 dagers leveringstid.

 

BESTILL DITT NUMEROLOGISKE LIVSVEIKART

Alle felt må fylles ut

Ditt navn

Adresse

Postnummer

Sted

E-post

Fødselsdato

Nåværende navn

Opprinnelig navn